La Terrasse du Zoute, de realisatie van een wilde kinderdroom die het hart van het Zoute sneller doet slaan.

LA TERRASSE DU ZOUTE, EEN GEVESTIGDE WAARDE IN KNOKKE SINDS 2009

La Terrasse du Zoute is de wilde kinderdroom van Stefan Vanollebeke die in 10 jaar tijd is uitgegroeid tot dé “place to be” van Het Zoute.
Hier moet je zijn voor een totale beleving als klant. Een verfijnde gastronomie, een ruime en wereldse kaart van wijnen en cocktails, tapas, pannenkoeken en zelfs ontbijt.

Exact 10 jaar geleden begonnen de werken voor de creatie van La Terrasse du Zoute.
Stefan Vanhollebeke, een ondernemer in hart en nieren, had een visie: L’Hôtel Lugano uitbreiden met een unieke luxe-brasserie in het hart van Het Zoute. Zijn droom kwam uit en is vandaag een gevestigde waarde in Knokke waar jong en oud blijven terugkomen voor de gastronomie, het interieur en het prachtige zicht op de winkelstraat.

DE TERRASSEN
U vindt hier vier verwarmde terrassen waar u zowel zomer als winter kan genieten van de fantastische locatie van La Terrasse du Zoute. Houdt u ervan om de drukke winkelstraat en de passage in het oog te houden? Of wil u eerder tot rust komen aan het terras met zicht op de tuin?
Iedereen  vindt hier zijn of haar geluk als het komt op sfeer en gezelligheid.

LUXUEUSE WARMTE
Warmte. Warmte is het wederkerende kernwoord als men spreekt over La Terrasse du Zoute. Het kader, het team, de ontvangst, maar ook zeker de drie open haarden in het restaurant en de terrassen zorgen voor een aangename en warme sfeer.