HEERLIJK ONTBIJTEN

U kan genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel van La terrasse du Zoute; L’Hôtel Lugano.
Het buffet bestaat uit een ruime keuze hartige en zoete ingrediënten. Dit  in combinatie met à la minute gebakken eitjes naar keuze, en uw dag start op de meest perfecte manier.

Iedere dag van 8u tot 10u30, reservatie is gewenst.

Ontbijt Lunch Tapas Diner Cocktails Wijn Champagne

LUNCH IN LA TERRASSE DU ZOUTE

U bent iedere dag welkom vanaf 11u30 om te lunchen op één van onze terrassen met zicht op de tuin en de winkelstraat of in het restaurant. Kies uw gerechten à la carte, of laat u verwennen door de suggesties van onze chefs.
We bieden ook een lunch van de dag aan. Iedere weekdag op uitzondering van de Belgische schoolvakanties.  €24 per persoon, water en koffie inbegrepen.

Warmte overheerst in La Terrasse du Zoute. Niet alleen de open haarden of de prachtige terrassen, ook het team zorgt voor een warme en charmante beleving

DE PERFECTE BREAK

Geniet u tussen het wandelen door ook zo graag van een koffie of een biologische thee met een pannenkoek?
Stap even binnen in La Terrasse du Zoute, iedere dag serveren we tussen 15u en 17:30u pannenkoeken.

Houdt u niet zo van zoet? Geniet dan van onze ruime keuze aan tapas vanaf 15u. In combinatie met een heerlijk glas wijn uit onze uitgebreide kaart, of één van onze 70 cocktails, en uw dag kan niet meer stuk.

DINEREN IN STIJL

Een uitgebreide kaart en suggesties van de chef op basis van seizoensproducten.
Kom genieten van een kreeft uit het homarium of van een driegangendiner à la carte. Onze chefs zorgen voor een verfijnde gastronomische ervaring.

Reserveer tijdig uw tafel aan één van de open haarden of op het terras van uw keuze. U kan online reserveren of ons bellen op 050/ 63 05 30